Stokke

VARIABLE Balans

B: 50   H: 52   L: 72  
 
De unieke klassieker
 
Met Variable introduceerden we meer dan 20 jaar geleden het " balans" concept. Variable moedigt een actieve en natuurlijke zithouding aan terwijl er feilloos op je bewegingen wordt gereageerd door de schommelsledes. De stoel wordt normaliter gebruikt achter het bureau thuis, voor werk of studie, maar kan tevens overal waar gewenst worden ingezet. Variable heeft weinig ruimte nodig, is sterk en laat zich makkelijk onder de tafel schuiven.

 

 

 
 

 

 
THATSIT Balans

B: 50   H: 51-101   L: 82-90  

Individuele multifunctionaliteit
 
Thatsit is aan ieders behoefte aan te passen. Thatsit is geschikt voor iedereen die leest, werkt of studeert aan een tafel van normale hoogte (tot 75 cm), of je nu groot of klein bent. De stoel is leverbaar met een speciale rugleuning voor die mensen die meerdere uren achter elkaar moeten zitten.Computerwerk !

 

 

 
 

 

 

 

ACTULUM

B: 52   H: 89   L: 66 
 
Slank en flexibel
 
Actulum heeft alles wat Pendulum heeft, maar is eleganter van design en is gemaakt van gelamineerd beukenhout. De rugleuning is in verschillende vormen te krijgen en is flexibel gemonteerd zodat hij meebeweegt wanneer je naar achteren leunt. Vanwege de ronde armleuningen is het gemakkelijk om uit de stoel op te staan. Actulum reageert ongemerkt op al je bewegingen en ondersteunt je zo bij alles wat je doet. Ideaal in de eetkamer, de vergaderzaal, de studeerkamer of het (thuis)kantoor.

 

 

 
 

 

 

MULTI Balans

B: 47   H: 40-62   L: 66 
 
Compact en functioneel
 
Een handige stoel voor 'erbij'. Geschikt voor allerlei verschillende activiteiten aan tafels met verschillende hoogtes. Zowel hoogte als zithoek worden met een simpele handeling ingesteld. De Multi kan worden ingeklapt zodat je de stoel gemakkelijk mee kunt nemen of op kunt bergen.

 

 

 
 

WING Balans

B: 61   H: 52-77   L: 61 
 
Beweging op wieltjes
 
Wing is een onconventionele bureaustoel die in hoogte verstelbaar is. De wieltjes maken het tot een handige stoel op plaatsen waar veel heen en weer wordt 'gereden', hoewel het natuurlijk altijd beter is om op te staan en jezelf te verplaatsen op je eigen voeten in plaats van op wieltjes!

 

 

 
 

 

 


 

Moizi

 

 

 

 

 


 

Rybo Partner


De balansstoel met mobiliteit.    In de keuken,   aan het L- bureau,     van de printer naar de fax.........

 Partner