STOKKE krijgt een nieuwe internationale naam :   Varier Intelligent Sitting.  De naam is even wennen maar de produkten zijn vertrouwd en worden klassiekers :  Gravity, Peel,  Thatsit.
Nu : bij  ERGOCONCEPT.     Kom dit ontdekken !
 

GRAVITY

B: 67   H: 125   L: 146  
 
De ideale relaxfauteuil!
 
Een tijdloze klassieker die door de 4 verschillende zitposities een wijd scala aan zithoudingen biedt, variërend van actief rechtop tot totaal ontspannen in quasi gewichtsloosheid of zero-gravity. In de achterste stand vergeet je de zwaartekracht, je zweeft boven de grond terwijl heel je lichaam uiterst comfortabel wordt ondersteund. Bloeddruk en hartritme dalen. U komt tot rust. Wanneer je je zwaartepunt verlegt, beweegt Gravity vanzelfsprekend met je mee. Deze perfecte balans maakt Gravity uniek in zijn soort.

 

 

 • NIEUW :  Lage rugpijn - Hernia : Huur een Stokke          Gravity 250 € per 3 maand . 
 •  Plaatsing en verzekering inbegrepen.
 •  Huurgeld  =  korting bij definitieve aankoop.
 •  Bel  met Johan De Clercq   op  053 77 28 63 voor advies & plaatsing.


 •  

   
   

   

   

  PEEL

  Stokke PeelTm stoel werd ontworpen door Olav Eldøy. Voor dit ontwerp liet hij zich inspireren door de schil van een sinaasappel. Toen ontwerper Olav Eldøy zijn concept aan Stokke voorstelde, legde hij gewoon een sinaasappelschil op tafel en...zweeg . Het doel van de schil is het beschermen van de inhoud. Ze beschermt de inhoud en zorgt er prima voor. Dit is precies de basisfunctie van onze nieuwe stoel: Stokke PeelTM. Alleen ben jij dit keer de inhoud en degene die verwend wordt. 

  In welke kleur neem je hem ?

  Oranje leder ?????


  In onze straklijnige moderne livings vol met rechte lijnen  in muur en meubilair moet er plaats komen voor 1 krul : de eigenzinnige PEEL.  Verwen jezelf. Gun het jezelf.
   

   

   

   

   

   
   

   

   

  EXTREM

  B: 76   H: 79-83   L: 75 
   
  Een speelse sculptuur
   
  Ekstrem krijgt overal in Europa veel erkenning voor zijn speciale design. Sommigen gebruiken hem als een praktisch kunst-object, anderen cre‘ren een sofa door meerdere Ekstrems bij elkaar te plaatsen, weer anderen zetten 4 Ekstrems rondom een salontafel. Kinderen zijn dol op Ekstrem omdat hij rond is en zacht en omdat ze er heerlijk op kunnen spelen. Een heerlijke speel-, stoei-, koppel-, relax-, en 'wat je er maar van wilt maken' stoel! 

   

   

   

   
   

   

     DATE                                    Speciale actie

   

   
   

     PLANET

         
  Leuke prijsgunstige club van Stokke die je aktief laat zitten of rusten. In stof, alcantara  of leder . Tijdloos ! Fifties? Sixties? Seventies?   


   
  The Perfect Chair PC 6
  Een modern, eigentijds design, maar vooral, een ongelooflijk comfort. Ideaal voor hometheaters: zalig relaxen en aangenaam genieten gaan hand in hand. The Perfect Chair komt het best tot zijn recht in een moderne, ruime woonkamer of relaxruimte. Het prachtige, houten onderstel is verkrijgbaar in 4 kleuren: esdoorn, walnoot, donker walnoot en mat zwart. De kussens zijn verkrijgbaar in zwart vinyl, 4 kleuren micro fiber (beige, cashew, kaki groen en rood) en 6 kleuren leder (zwart, donker bruin, groen, ivoor, rood en mocha). Alle combinaties zijn verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: manueel of elektrisch verstelbaar. In totaal zijn er dus 88 verschillende uitvoeringen! Er zijn ook een aantal nuttige opties. De rugbekleding zorgt ervoor dat ook de achterkant van uw Perfect Chair afgewerkt is in dezelfde kleur als de voorkant. Het aanhangtafeltje is stijlvol en zeer handige om een drankje op te plaatsen. De rechte koppeltafel verbindt 2 Perfect Chairs op 1 rechte lijn met elkaar. De hoekkoppeltafel laat de 2 Perfect Chairs een lichte hoek maken. Uitzonderlijk grote mensen kunnen kiezen voor een beenverlengstuk zodat ook hun hielen voldoende gesteund worden.
  A
  merikaanse zero-gravity relaxen. 
  Doe zoals de NASA astronauten. Spaart  de rug door de goede hoek van 128 °  tussen dij en lichaam.
    Ideale lighouding voor lage-rugpijn lijders.