Ergoconcept  promoot goed zitten vanaf jonge leeftijd. Vele rugproblemen vinden hun oorsprong in verkeerde zithoudingen, passief zitten, zware boekentassen, obesiteit en te weinig mobiliteit. Onze kinderen spenderen veel tijd al zittend bij TV, PC, internet, studie etc.  Ergoconcept biedt oplossingen en advies en sponsort  preventiecampagnes en kinderruggescholen in alle provincies van het land.
 
"  Recht, die rug....."

Goed zitten vanaf  7 jaar tot.....

  *******************************************

******************************************************************************************************************************************************************************************************


nieuw   SWOPPSTER for kids , de swopper voor kinderen tot 12 jaar 50 kg, bewegend zitten aan de pc en de lessenaar. UITSTEKEND voor ruggen in de groei.

http://WWW.SWOPPSTER.DE

AANBOD :  SWOPPSTER PLUS MOLL  SPRINTER CLASSIC LESSENAAR :
779   EURO.
**********************************************************
VARIABLE Balans

B: 50   H: 52   L: 72  
 
De unieke klassieker
 
Met Variable introduceerden we meer dan 20 jaar geleden het balans¨ concept. Variable moedigt een actieve en natuurlijke zithouding aan terwijl er feilloos op je bewegingen wordt gereageerd door de schommelsledes. De stoel wordt normaliter gebruikt achter het bureau thuis, voor werk of studie, maar kan tevens overal waar gewenst worden ingezet. Variable heeft weinig ruimte nodig, is sterk en laat zich makkelijk onder de tafel schuiven.

 

 

 
 

 

 
THATSIT Balans

B: 50   H: 51-101   L: 82-90  

Individuele multifunctionaliteit
 
Thatsit is aan ieders behoefte aan te passen. Thatsit is geschikt voor iedereen die leest, werkt of studeert aan een tafel van normale hoogte (tot 75 cm), of je nu groot of klein bent. De stoel is leverbaar met een speciale rugleuning voor die mensen die meerdere uren achter elkaar moeten zitten.

 

 

 
 

 

 


 

MOLL

Het kinderbureau en de computertafel die meegroeien! U zoekt voor uw opgroeiend kind een blijvend en nuttig geschenk? Kom eens kijken bij Ergoconcept naar de bureautjes en computertafels die meegroeien tot ze het huis uit zijn. Het werkblad is zonder moeite in lees- en schrijfstand instelbaar, goed voor hun rug...

De computertafels zijn in de hoogte te regelen volgens de grootte van de gebruiker, hebben de juiste oogafstand tot het scherm en een optimale gezichtshoek.

Ook voor goede studie- en bureaustoelen is er een goede reden om van gewoontes te veranderen. Kom eens bewegend zitten op een balansstoel of zitbal.

U hebt reeds een MOLL bureau of computertafel met een garantie van 5 jaar voor amper 485 €. Bij aankoop van bureautje of computertafel gratis een zitbal!

DE SITE VAN WWW.MOLL-SYSTEM.COM BEVAT EEN 3-D PLANNINGSPROGRAMMA
OM U STUDEERKAMER OF KINDERKAMER PERFECT IN TE PLANNEN
EN MET EEN 2- D OF 3-D  PLAN  DE RUIMTE MET VENSTERS EN DEUREN PERFECT TE BENUTTEN : lichtinval, meubels etc. 

MAXIMO

 

             


 

TOGU  :   zitballen en zitwiggen.