ERGODESK

Afmetingen:40 x 60 x 8.5 cm
Steuntjes voor hoogteverstelling (leesstand)
Anti-reflexfolie

Ergonomische bureaulessenaar.

Vermindering van rug- en nekklachten door verbetering van de lichaamshouding.
De Ergodesk, bureaulessenaar van Bay Jacobsen, stelt de gebruiker in staat bij lees- en schrijfwerkzaamheden optimaal rechtop te zitten. Zo werkt de Ergodesk niet alleen bevorderlijk voor de houding, maar stimuleert de mensen tot een meer aktief functioneren ook tijdens het werk.
De Ergodesk heeft een nuttige werkruimte van 40 cm hoog bij 60 cm breed en is transparant zodat de documenten onder het blad zichtbaar blijven. De hellingshoek in schrijfstand is 13°. Bovendien kan de Ergodesk van schrijfstand naar leesstand (16cm) gebracht worden door middel van twee steuntjes. De hellingshoek is dan 25°. Het gebruik van de Ergodesk en een goede ergonomische stoel, die voldoende afwisseling in de werkhouding brengt, blijft de beste remedie tegen gezondheidsklachten van het bewegingsapparaat in het algemeen.

 


DYNAIR

Het Dyn-Air zit- en wigkussen wordt op grote schaal toegepast en staat bekend om zijn heilzame werking op verschillende lichaamsfuncties. 

Dit multifunctionele Dyn-Air kussen is niet voor niets gewild bij fysiotherapeuten voor o.a. rugwerveloefeningen.  Het optimaliseert een juiste bekkenstand en traint tevens de spieren die de wervelkolom stabiliseren.  Door het Dyn-Air wig- en zitkussen extra op te pompen, is het bovendien ook nog voor diverse andere toepassingen geschikt, zoals: evenwichtsoefeningen, ergotherapie, meditatie (yoga, lotushouding), gymnastiek, revalidatie en fitness. 


ZITWIG-ACTIV SIT

                               Eenvoudig en hoog kwalitatief hulpmiddel om ondanks een " slechte stoel" toch een goede aktieve zithouding te bekomen.
Je neemt het mee op reis, restaurant, kantoor,  vergadering, in de  auto, ........of bij vrienden op bezoek. !?!

Van de maker en ontwerper van de Dynamic werkstoel : Backquality.


SUNFLEX

Een praktische gids voor ergonomische produkten.
Voor een optimale werkomgeving. Voor beeldschermwerkers en laptop gebruikers.


       


EVERYMAN OY

Everyman - man and woman - operating computers can benefit from using ergonomic equipment.
Workstation ergonomics are also a matter of efficiency, as they help to reduce work-related disorders and absences due to illness.

EVERYMAN MICROFIBER FABRIC AND ESD WRIST RESTS

     
     

EVERYMAN ARM & WRIST REST

     

EVERYMAN COPYHOLDERS

       


ERGOMATAl sta je aan de lopende band,  in de industrie,   de winkel, de keuken,  in de apotheek,  of  aan de machines , met ERGOMAT  :   Staand werken wordt lichter.

Informeer hierover desnoods je werkgever.


 

 
STANDAARD


NITRIL ESD 

 
SOFTLINE


F-MAT 

 
NITRIL

 
SMOOTH ANTISTAT

 
ERGOMAT 100


ECOMAT

 

       


NOMUS

Ergonomische muis met ingebouwde anti - RSI   steun.


EVOLUENT


DE VERTICALE   COMPUTER MUIS  :       digitale muis met toetsen over 90 °  gekanteld.  De arm is niet verdraaid, de hand is verticaal en de vingers bedienen de toetsen lateraal.
De natuurlijke houding van arm , hand en vooral pols is bewaard. Nu kunt u urenlang computerwerk verrichten zonder risico op RSI en de muispols.
evoluent muis 


Ergoconcept  volgt de technologische evolutie en de behoefte van de actieve professionele  beeldschermwerker en werkster.