Extra diensten

              Domeinregistraties                                                                                                                          Uw wilt uw naam, firmanaam of product registreren als een domeinnaam op Internet. Dat kan. Check eerst hier of de de door u gewenste naam vrij is.


Mail
Aan elke domeinnaam kan u persoonlijke mailboxen koppelen. Vanaf 5 Mailboxen krijgt u toegang tot een online beheermodule, u kan dan zelf de boxen beheren. Aliassen maken, autoresponders, Catch rest box aanmaken enz..... Klik hier voor een mailaccount.


Webmail

Iedereen kan zijn mail checken over het net via Webmail.


 


Webmastercontract

U hebt een drukke dagtaak en vindt vaak geen tijd om uw website aan te passen. Toch is dit essentieel. Immers, een website die regelmatig aangepast wordt, is goed terug te vinden via de zoekrobotten en is veel attractiever voor uw klanten en prospecten.  
Wij bieden onze klanten een webmastercontract. Voor een beperkt budget zorgen wij voor het onderhoud en aanpassen van uw website.
Klik hier voor meer informatie over deze dienstverlening.


 Anti virus 

 Deze optie biedt u een bijkomende beveiliging tegen virussen op mails. 

  Voordelen:

  1. Automatisch scannnen van uw mails, desinfecteren (indien mogelijk, zoniet worden ze verwijderd), voordat het virus in uw computer kan komen.  
  2. Automatisch update tegen de laatste virussen elk uur.
  3. Script blokker: dit tooltje contoleert mails die scripts bevatten